emmapassi

Jag lever!

Vet ni?
Jag tänker att jag ska se till att få lite rutin nu och uppdatera lite oftare. Nu är ju faktiskt vardagen tillbaka. Och för mig en rätt ny vardag.

För vet ni?
JAG KOM JU IN PÅ UNIVERSITETET!!!
Jag ska alltså ägna de följande 3 åren åt mina studier på Kommunikations- och PR-programmet på Mittuniversitetet här i Sundsvall. Det ska bli sååå kul!
Vi har precis avverkat välkomstveckan och jag tyckte det bästa var när man fick lyssna på tidigare studenter som berättade om vad de gör idag. Igår var det också en bra föreläsning av Carl-Johan Linde som är presskommunikatör på SJ. Väldigt intressant att höra och vi fick många tips. Och så var det ju en bonus såklart att jag vann en fribiljett. Kommer ju bli toppen eftersom jag ska ner till Stockholm en sväng nästa helg. Dags för VBM Influencer Awards, längtar! Vilka fler ska dit?

Hur som helst så är ju jakten igång på all kurslitteratur. Och jag har även till slut! lyckat med att få in schemat i min kalender i telefonen. Jag är anmäld på mina första kursen och även min första tenta. Läskigt! MEN, jag känner att jag ju kan detta en aning nu iaf efter rätt många kurser på komvux. Jag vet att jag tar mig den tiden jag behöver och har lyckats planera in för att hinna med. Jaja, kanske inte alltid men jag har aldrig varit nära på att inte bli godkänd.

Så, jag förväntar mig att det kommer bli tungt, men jag är väldigt säker på att jag kommer att klara av det. Jag tänker bli en förjäkla bra kommunikatör!

Har ju blivit lite ändringar för barnen också. Troy får ju gå på fritids efter skolan nu. Har inte haft fritids åt honom innan.
Och för tjejerna betyder det heltid på föris ist för deltid. Jag lämnar vid 9 och sambon hämtar vid 4. Första veckan med dessa tider nu och det har gått bra, som tur är. Trots att det på Minis avdelning bara var nya pedagoger. Jag tycker det är extremt klumpigt planerat. Speciellt som en av dem som Mini hade innan är med på den avdelningen Stella precis börjat på. De har ändå med sig 2 pedagoger från den avdelning de gick från?
Som tur är så har inte Mini brytt sig vid lämning utan glatt struttat in. Hon har ätit lite dåligt men jag vet inte. Kycklingsoppa. Hon äter inte så bra med bestick när det är soppa kan jag säga.
Men jag ska inte klaga, det gick ju bra ändå.

Så nu ska jag ta helg med familjen. Imorgon åker sambon med de yngsta till Övik då hans morbror fyller 60 år. Jag ska göra klart det sista på min absolut sista komvuxkurs! Ska bli skönt att slippa komvux.
Sen ska jag hitta på något med Troy. Kanske en bio? Om hans hosta ger sig. Sen ska vi väl till Birsta city på söndag för att se Samir & Viktor.

Sen sätter plugget igång på riktigt till veckan. Jag längtar!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.