emmapassi

Sommar?

Vad ska vi säga om denna sommar? Det är ju lätt att jämföra med förra sommaren, som jag gärna hade haft även denna sommar. Minus bränder och grillförbud såklart.
Men var sommaren tvungen att skärpa till sig pass mycket att det inte ens känns som det är sommar de flesta dagar?

Jag hoppas att sommaren kanske helt enkelt väntar in min sambos semester. Som högst troligt börjar på måndag, om han lyckas jobba undan tillräckligt denna veckan. Hej övertid!
Till sommaren vill jag då bara säga en sak. Min kille, han gillar inte ens värme och sol. Du hade inte behövt vänta in honom. Det hade varit helt ok att vara riktig sommar HELA sommaren. Ok?

Så, eftersom min sambo inte haft semester än så har vi heller inte gjort något speciellt än. Men som det ser ut så drar vi iväg på en tur v.31. Tanken är att baka ihop Kolmården, Helsingfors och en tur på något av de kungliga slotten i Stockholm.
Kolmården för de 3 yngstas skull. Stella längtar sååå mycket efter Bamse och hans vänner och pratar inte om mycket annat än att han ska få en kram, just nu. Helsingfors tänkte vi blir mysigt för hela familjen + ev. en kompis till Leija. Blir en sån 40 timmarskryssning.
Slotten då? Jo, det är det ENDA Troy sagt att han vill göra så jag tänker att ja, då får vi ju ordna det. Säkert vill inte Leija följa med på det så då kan ju de göra vad de vill i Stockholm under tiden.
Jag skulle också vilja klämma in ett besök på Tom Tits.
Vi tänker att vi kanske skulle se om Martins bror med familj i Åkers styckebruk(såg precis att det är två ord, har alltid sagt det som ett, hur gör ni?) har tid att ses något.

Skulle vilja klämma in hur mycket som helst men man vill ju kanske ha tid för lite spontanitet också, eller hur?*
Och inte stressa runt så mycket.

Jag längtar, ska bli så skönt att få komma iväg lite på roliga saker med familjen. Och att ha Martin hemma kommer ju vara såååå skönt! Magiskt.

Samma vecka som vi åker bort kommer också nästa antagningsbesked till universitetet. Jag hoppas sååååå att jag får ett bättre besked då! Hoppa hoppas hoppas!!!!
Vad som mer händer den veckan är att min äldsta son fyller 18 år!!!!! HUR ÄR DET MÖJLIGT????

Jag fattar liksom inte hur den där lilla fågelungen som kom till värden via ut urakut snitt, kan fylla 18 år snart. Det är liksom svårt att greppa. Startade sitt liv på 2635g, och var min absolut första riktigt ÄKTA kärlek. Jacob, han som gjorde mig till mamma.

NU är han liksom, hur lång som helst. Känns det som. Längre än mig iaf. Har ett år kvar på gymnasiet sen är det dags för student! Sommarjobbar just nu på fabrik och planerar att lägga lönen på ett körkort. Min lilla bebis.
Han får liksom DRICKA ÖL snart??!?? Hur jäkla konstigt är inte det?

Jag tänker att jag säkert kommer gråta på hans födelsedag. 18 år. Helt sjukt.

Man skulle ju kunna tror att jag också har blivit 18 år äldre sen dess, och det har jag väl också. Men åldern är än så länge inget som jag tycker är jobbigt. Dessutom sa Troy åt mig igår att han inte tyckte jag var gammal. Så då är det väl så.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.