emmapassi

Entreprenörskap!

Så var jag äntligen klar med min senaste kurs, Entreprenörskap. Hade muntligt prov idag och kammade hem ett B i kursen. Så himla bra.
NU har redan nästa kurs startat. Digitalt skapande 1. Har bara en kurs kvar efter det i sommar och det är Digitalt skapande 2. Sen HOPPAS jag det blir universitetet till hösten. Ni får gärna hålla alla tummar ni bara kan. Får veta nästa vecka, och jag är nervös, minst sagt. Annars blir det jobb till hösten. Har inte jobbat sen en kväll i januari 2017 när vattnet gick när jag väntade Mini. Alltså typ 2,5 år.
Men OM det blir jobb så kommer jag nog bara bli kvar tills jag hittar något annat. Jag jobbar bara kvällar. Har själv valt det. Efter jag kom tillbaka efter att ha varit hemma med Stella så hade de gjort om schemastrukturen. Och man skulle helt plötsligt jobba både dag och kväll några dagar i veckan. Man ba, nej tack. Jag vägrar. Har en familj jag gärna vill se ibland. Jobbade ju dessutom varannan helg.
Så, vi gjorde om min tjänst så jag bara jobbade kvällar. Det funkade ju rätt bra eftersom då behövde vi inte ha sån brådska in på föris med Stella. Däremot så sågs ju jag och Martin bara i dörren när han kom hem och jag skulle gå till jobbet.

Men varför vill jag inte jobba kvar? Vi har fett bra förmåner. Tex hotellrum för 250:-/natten(som jag INTE får nyttja nu pga tjänstledig trots att det står att man får det om man är tillsvidareanställd, men antar att min chef tolkar reglerna på eget vis)
MEN, nu när vi har Mini kan jag inte bara med att lämna över ALLT till min sambo på eftermiddagarna. Och allt vad det innebär med 5 barn i hushållet. Förvisso två stora men det är ju ändå läxor som ska hållas koll på och ja, hålla koll på vart de befinner sig osv. Sen är det aktiviteter och annat och middag och läggningar och ja, ni vet ju hur det kan vara. En hel del att stå i. Skulle ju kännas som att jag smet ifrån allt.

Så, det absolut bästa vore ju om jag kunde komma in på det jag vill gå. Kommunikation&PR på Mittuniversitetet. Jag har velat gå detta i sååååååå många år men flyttar och barn och ja, livet har kommit emellan.
Men så nu denna vår tog jag tag i det. Läste upp mina gymnasiebetyg så jag fick ett slutbetyg. Var väl på tiden kan man tycka eftersom jag tog studenten 2000.
Bättre sent än aldrig!

Och om jag inte är ute och cyklar så tror jag att jag får veta på torsdag nästa vecka om jag kommit in! Så, alla tummar tack.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.