emmapassi – Välkommen till min värld!

emmapassi

Vart tog helgen vägen?

Nu ligger jag här i sängen och kikar ikapp mig på Big Brother och ska snart se Robinsson också. Jag funderar lite på vart helgen tog vägen?
I fredags käkade vi ute, hela familjen. Egentligen skulle jag och Martin ut och äta då Miss Voon skulle komma hit och ta över spegelsalen. Meeen, det har blivit flyttat till hösten så vi tar det den 19/9 istället. Fan ta dig Corona om din andra våg kommer och pajar det då! Och ja jag vet. Det finns värre saker som kan hända såklart. Och jag är helt med på att man skjuter på det nu, men snälla. Låt det vara bättre i höst!

Hur so helst så valde vi att ta hela friska familjen ut och äta ist. Det blev Pinchos. Ett bra ställe att gå med barnen på. Vi skulle kanske inte välja det själva på tu man hand. Men som min bff Malin sagt så är det som ett lite lyxigare McDonalds. Och, det blev billigare där än när jag och M går ut och äter tillsammans🙌🏻
Barnen var Såå nöjda och det är det som är huvudsaken. Jag hade dock lite svårt att hitta saker som var någorlunda ok att äta men hittade stora räkor som kändes ok. Och till det fick det bli pepsi max.

Igår så hade vi det bara lugnt och skönt. Jag skulle egentligen ha varit volontär på en kväll på Medelpads nation men det blev inställt pga Corona. Så det som hände igår var en sväng till apoteket för att hämta ut nya sprutor till Mini och även köpa nya ögonlappar åt henne. Sen handlade vi lite saker på Coop.

Utöver det blev det mest spännande jag gjorde under dagen att uppdatera mina två fotoväggar. Har ju varit för bedrövlig med att uppdatera. Mini är tre år nu och hon fanns typ inte med👀 Så det var skönt att det är ordning spå det nu. Jag fick ju en Fujifilm Instax SQ 6 i julklapp av M, men alltså det är ju fan svindyrt att köpa kort till den! Jag skulle ju passa på att köpa bilder när Teknikmagasinet sålde ut allt för 50%. Köpte de lådor de hade kvar. Men vet ni? det var till fel modell, haha. Så de passar ju inte till min kamera. Nu funderar jag på att sälja kameran. Dumt att ha den till att samla damm bara🤷🏻‍♀️

Istället beställde jag bilder från Printasquare. Har beställt från dem innan så det är ju nice att ha samma storlek och så på bilderna,
Vill ni ha så har jag en rabattkod, hojta så får ni.

Jaja, lite familjemys blev det också, vi såg på Stjärnornas stjärna, Inte alls mitt favvoprogram men barnen gillart.

Idag blev det också en lugn dag. Vi har inte gjort allt för mycket och det har varit så skönt. Sen tog jag med barnen på middag hemma hos mamsen. Stella hade önskat tacos till middag så det var det som erbjöds. Och det är ju aldrig fel. Sen en kopp kaffe få det innan vi gick hem. Och ja, kidsen var kanske inte helt nöjda över att promenera men för 17, det är 3 km dit och 3 km hem. Så de fick inget annat alternativ😅 Leija hade dock en kompis som kom och hämtade henne så hon slapp gå hem. Det var kanske inte svinmysigt att gå hem då det började snöa svinmycket. Det räcker liksom nu. Ingen mer snö tack.
Väl hemma så tog jag med Troy ut till Birsta för att handla lite inför veckan. Han fick lite lego som han sen byggde ihop. Så nöjd kille.

Ja men det var typ vår helg. Hoppas ni har haft en fin helg också.

Fridens!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentera (0)

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.