emmapassi

Onlineshopping

Inlägget innehåller adlinks.

Är det bara jag eller är vi fler?
Alltså det här med att klicka hem saker nu när man ändå är hemma så mycket. Jag har väl sällan beställt så mycket som jag gjort nu. Jag har beställt nya löparskor från Sportamore, nya träningstights(som jag måste byta) från Stronger, nya foton till fotoväggen från Printasquare, trots att jag nyss beställt det. Det har blivit kläder och diverse annat.
Idag la jag en beställning hos Lyko. Det fick bli en ögonbrynspenna från Xlash som jag såg på Instagram hos Graaf Ledin PR. Var tvungen att testa. Fick bli lite hudvårdsprodukter från Babor också😍

Annars då?
Skolan rullar på. Hade en hemtenta förra veckan eller när det var. Lite dagvill blir man ju. Den kändes icke bra, så nu ger jag skolan lite mer kärlek.
Storbarnen som går å gymnasiet pluggar också hemma. Tror inte de ger skolan i närheten av lika mycket energi som jag ger min, tyvärr. Dottern vaknar iaf och loggar in i tid men stora sonen är det värre med. Försover sig varje dag om jag inte väcker honom. Och även om bådas skola ör lika viktig så tjatar jag lite extra på stora sonen som ju faktiskt tar studenten snart.
Hur gör ni med era barn som går i gymnasiet? Hur får man dem att hålla motivationen uppe??

Och studenten sen då. NU lär det ju komma ett beslut när som helst på om själva firandet är inställt eller inte. Jag förstår om det blir så, det gör jag verkligen. Men jag tycker samtidigt det skulle vara så tråkigt. De har liksom väntat hela livet på denna dag. Studenten är en stor sak i livet. Man tar liksom steget in i vuxenlivet. Man ska springa ut från skolan och sjunga de delar ur studentsången man kan och man ska åka på lastbilsflak och dricka bubbel från alldeles för många småflaskor runt halsen och sjunga sig hes. Sen hem för firande med familj för att senare fira ute på stan med alla andra studenter.

Nu får man se hur det blir. De kommer ju ta studenten vilket som. Men det kanske blir tillsammans med klassen i ett klassrum för att sen fira med familj hemma. Jag vet att Jacobs klass ändå funderar på att ses på kvällen. Men de är heller inte över 50 pers så det bör ju gå bra.
Här kommer vi slå upp tält på gården så alla so vill komma och fira Jacob kan göra det.

Och även om jag tycker mest synd om Jacob och alla studenter så tycker jag synd om mig själv också. Jag skulle ju stå där och försöka hålla tårar och känslor i styr när man äldsta unge tar studenten.
Vi får se hur det blir.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!
Kommentera (0)

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.