emeliejosefin

Detox

Måndag 19/11 är här! Jag har bestämt mig för att dra igång en detox med start idag. En utrensning. Jag kommer köra på juicer och varm soppa till middag under 10 dagar. Herregud! Det kommer bli tuffa dagar. 28/11 är min sista dag på denna detox – när jag är färdig ska jag försöka hålla mig borta från kött. Även onödiga kolhydrater och socker ska uteslutas. Detta äter jag bara vid speciella tillfällen, då jag inte önskar att ha dessa livsmedel i min vardag.

Just det, vatten, té & kaffe är också godkända drycker under dom här dagarna! Heja på mig nu, det behövs!

Sååå gott! Ingredienser; gurka, lime, ingefära, äpple och spenat.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.