Emeliehj – En till LOPPI.se webbplats

Emeliehj

Annons

Sjukstuga

Herregud vilken vecka vi haft! Storebror Dante blev sjuk i början av förra veckan, riktigt läskig hosta och feber. Jag anade att om Caspian blir smittad blir det TUFFT. Och ja, såklart blir han det. I 3 dagar nu har han knappt lämnat sin säng och jag knappt lämnat hans rum. Han behöver syrgas konstant och han mår som bäst när han har hjälp av sin ventilator. Så ja, jag, min mamma (som jobbat här) och sambon har bytts av inne på Caspians rum. Så sega dagar där Caspian som sagt varit riktigt dålig och jag tänkt flera gånger att C utan ett virus i kroppen är riktigt stark och ”enkel” att sköta. Men idag har han mått lite bättre iaf så förhoppningsvis är är det värsta över.

Gulhårig tjej i fotöljen hos C.

Annars då? Ja det började ju en ny avlösare i i fredags. Hon var så taggad och verkade fantastisk men hon jobbade 2 pass sen på måndagen ringdes deras chef och berättade att hon inte fixade det utan hade satte upp sig. Snopet minst sagt. Men men, bara att tuffa vidare och försöka hitta nya tjejer som passar för jobbet!

Busig Cappi innan det jäkla viruset bröt ut.

Imorgon äntligen fredag och lite helg för oss. Nu när pappabus börjat jobba ett par dagar i veckan så blir det lite helgkänsla iaf!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentera (0)

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons