Emeliehj – En till LOPPI.se webbplats

Emeliehj

Annons

Ortopedtekniska

God kväll! Idag väntade ett besök på ortopedtekniska som vi väntat på länge. Den lilla ryggen har nämligen, pga muskelsvagheten, blivit sne. Han har fått en funktionell skolios. Hans rygg är som ett lång C mellan huvudet och bäckenet. Det ser verkligen illa ut nu när han sitter själv och ju mer han sitter i den ställningen ju värre blir det liksom. Så nu ska han börja använda ”mjuk” korsett som inte på något sätt rättar till ryggen utan snarare gör att han inte kan sitta ”fel” och därmed göra det värre. Korsetten är väl långt ifrån mjuk men vi vill såklart göra allt för att förhindra att ryggen blir värre så vi är med på tåget.

 

Imorgon ska vi dessutom träffa ortopedläkaren från Lund och få lite mer kött på benen ang framtiden med den lilla ryggen.  Det ska förhoppningsvis bli ett bra möte!

 

idag har vi dessutom hämtat ut mina glasögon som jag väntat på. Mina förra gick sönder 1,5 vecka sen och det har varit kämpigt att knappt se något men nu så! Nu ska jag sova och förbereda mig inför en ny dag.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentera (0)

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons