När jag var liten fick man våfflor i ett sådant här fint våffeljärn hemma hos min mormor. Hon hade även ett rånjärn som gjorde fina mönster. Nygräddade rån, varför har det försvunnit?
Fast ett elektriskt är ju ganska smidigt det ock.
Våfflor, liksom petit chouer som vi gjorde förra helgen, är ganska neutrala och bra. Så glöm inte bort att äta dem även i osöta varianter, här med skaldjur och löjrom. Kanske en våffelvariant som förrätt till påskmiddagen? Vi har inte gräddat några idag, men imorgon hoppas jag. Hej.
Min mamma gör rullrån jämt och har nästan alltid stående beställningar till alla släktingar. De är supergoda, frasiga med smak av smör… Mums! Perfekta till glass…
Jag har ett rånjärn! Ett elektriskt nytt som jag fick förra året. Används förstås inte jätteofta men kul att kunna göra både rullrån och rånskålar till glass.
Hej Kristina! Åh så fint! Dom finns.