Elsies päron

Rädda Barnen & Unicef

Till alla er som inte vet vad ni skall köpa i julklapp till era nära och kära. Eller om ni har massa artighetsklappar som skall inhandlas, alltså när man skall ge något bara för sakens skull. Då kan man gott och väl ge något som betyder lite mer.

Här på Rädda Barnens hemsida finns gåvobrev och julkort av olika slag att köpa. Kolla även in deras Designshop där det både finns fina grejer och ger ett bidrag till Rädda Barnen. Jag har handlat här ganska många gånger både som present till andra och till mig själv.

Vill ni ge något som känns mer konkret så tycker jag ni skall kolla in här på Unicefs Gåvoshop.

Här kan man köpa livsviktiga prylar som räddar små liv ute i världen. Jag har handlat Vätskeersättning, Nötkräm mot undernäring och filtar som hamnar någonstans där de behövs som mest. Så får man ett litet gåvobrev som man kan ge bort i julklapp.

God Jul!

unicef

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Andrea

  Bra tips! Andra ställen där jag ibland köper presenter som till en viss del går till en god sak är Naturskyddsföreningen och Sjöräddningssällskapet.

  1. kristin

   Bra tips Andrea!

   Det blir såklart konstigt när man lägger hjälporganisationer så här bredvid varandra, men alla viktiga på sitt sätt:)
   Ha det gött!