Elsies päron

Spar Hotel

Sparhotell

Hej på er!

Jag prisar som bekant hösten och välkomnar den mörka årstid vi är på väg in i. Jag gillar den, men kan erkänna att den är lite för lång, lite för grå och lite för lätt att få ekorrhjulkänsla på allt. Det är nu man måste boka in lite oväntade saker i almanackan, bryta av med något annat.  Ha något att se fram emot.

Jag har tidigare skrivit om att semestra i sin egen stad och hur viktigt jag tycker att det är att rymma iväg ett tag och glömma alla måsten. Skitviktigt för alla, och inte minst för oss småbarnsfamiljer. Viktigt vare sig man rymmer iväg hela familjen, eller på tu man hand med sin käresta eller kanske med sina polare.

Bara vi bryter av och kopplar bort tvättkorgen, disken, torka klibbiga matbord och tjatet om att man inte går in med leriga stövlar. Innan barn uppskattade jag att bo på hotell, nu efter barn är det någon form av himmelrike att inte behöva göra alla dessa triviala sysslor. Det är en helt ny nivå av lyx, vilket visserligen ganska mycket är sedan småkottarna gjorde entré.

Sen kostar visserligen alltid en miniweekend mer än vad man tänkt sig, och ibland får det väl göra det men man kan faktiskt  komma undan med ganska snälla priser.

Spar Hotel sponsrar bloggen idag. Tack för det! Jag blev faktiskt väldigt positivt överaskad när jag kollade runt på deras hemsida med bra erbjudanden som jag tänkte tipsa er om. För här kan man komma undan med just snälla priser.

                        1

Höstlovsmys

Under höstlovsveckorna 44 och 45 (28 okt-9 nov) så kostar dubbelrummen 995:- per rum och natt. Det kostar inget för extra sängplatser åt barnen (max 2 st, upp till 15 år). Så alltså 995:- för en familj på fyra med frukostbuffé. Uppge koden  ”Höstlov” när ni bokar.

Fredagsmyspaket

Här får man ett större familjerum för två vuxna och två barn (under 15) år för 1095:-

På kvällen dukas det upp till tacobuffé mellan klockan 18-21 som ingår till hela familjen. Barnen får glasspinne efter maten och på rummet finns lite snacks och andra godsaker. På lördagsmorgonen håller frukostbuffén öppet ända fram till klockan 12.00, och ni får extra tid fram till kl 13.00 för utcheckning.

Vill man stanna även lördag natt så får man 20% rabatt på den övernattningen! (på ordinarie dagspris) Gäller alla fredagar under oktober och november 2013.

Sparhotell2

Extrapris på sviten

När man reser med sina vänner eller kanske om man har tonårsbarn så känns det trist att boka flera rum.  Nu under hösten kan man hyra hotellets svit för endast 1995:- Sviten ligger på åttonde våningen på Spar Hotel Majorna, består av två separata sovrum, vardagsrum, pentry och inglasad badavdelning med bubbelbadkar, dusch och frukostbuffé. Himla prisvärt för ett kompisgäng.

  • Erbjudandet gäller alla dagar i mån av plats.

Jul på Liseberg

Boka ett rum under Lisebergs julsäsong och få bra pris samt även entrébiljetter.  I år är Liseberg även öppet även under mellandagarna 26-29 december.

  • 2 personer:  1075:-
  • 3 personer:  1365:-
  • 4 personer:  1475:-
  • Reser du ensam med ditt barn finns möjlighet att boka mini-dubbelrum med 120-säng till endast 975:-

 Sparhotell1

Vill ni läsa mer om hotellen och alla erbjudanden så hittar ni det här på Spar Hotels hemsida.

För bokning eller mer information om deras rum och priser; ring  bokning på 031-7520310, eller skicka din förfrågan till [email protected]

Alla erbjudanden gäller ett begränsat antal rum och i mån av plats. De kan ej kombineras med andra rabatter och erbjudanden.

I alla priser ingår frukostbuffé, fritt WiFi och parkering i garage. Dock reserverar de inte parkeringsplatser, utan det är först till kvarn som gäller.

3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Frida

    Tog en sån natt i vår egen stad efter inspiration härifrån, fint var det. Och vips hade vi ett barn till 🙂
    En fråga. Om saker man önskar bli sega blir mjöliga och torra istället, vad gör man för fel då?
    Typ kolakakor. Jag bakar mycket och lagar gärna och mycket mat, men detta förstår jag inte. Jag följer recept på saker jag inte kan så det är inte det.

    1. elsiesparon

      Hej Frida!
      Haha!
      Det låter ju som lite för mycket mjöl och/ eller för låg temperatur. Fast jag gissar mest. Skall fråga en sockerbagare. Ha det fint.