Det finaste växthuset – Elsies päron
kristin

Elsies päron

Det finaste växthuset

Jag bara måste visa er det finaste växthuset jag har sett. Det är kompisarna Johan Jernberg och Emma Hellström som har byggt det och det är verkligen helt fantastiskt. Väsxthusstommen är en stolpverkskonstruktion som är byggd i lärk. Stolpverk är en gammal byggmetod som inte används så flitigt, ett hantverk jag verkligen hoppas återkommer.  Det kanske man visserligen hoppas om de flesta vackra hantverk.

Jag kan inte alls redogöra för vad metoden innebär men det är snidat, handgjort, smarta vinklar som håller alla delar på plats och leder regnvattenet åt rätt håll och skall hålla hur länge som helst (rätta mig gärna, eller fyll på med mer Emma och Johan).

Hur som helst så är det vackert!

 

Sen bygger de en bastu ock. Så koolt!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
kristin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.