Elsies päron

Och bra kämpat!

Godkväll på er!

Det här med vädret och Göteborgsvarvet är nästan något fuffens med. Alltid fint väder, i alla fall de första timmarna efter starten. Nästan så att man kan tro att arrangörerna sysslar med molnsprängning eller något liknande. Fast i lördags så var man ganska tacksam för de moln som fanns, satan vad varmt det var. Det känns som att man pallar ganska dåligt väder som löpare, men värme är tufft att jobba med. Så en stor eloge till er alla som kämpade på, och var inte besvikna om resultaten inte blev riktigt som ni tänkt er, det verkar de inte ha blivit för någon.

Även Pat var ganska besviken på sin tid som var ungefär 5 minuter mer än planerat, men nöjd att han pallrade sig i mål och inte bröt. Tiden blev 1.22 med en placering på nr.108. Naturligtvis skitbra tid, men allt blir ju relativt om man tänkt sig något annat.

Och löparbilder blev det visst inga tagna, men så här såg den solmustade familjen ut.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. madeleine

    sjukt bra tid!! jag sprang för ett par år sedan å nu börjar suget återkomma så kanske nästa år igen…