Elsies päron

Bra jobbat!

Goddag!

Jag har så mycket intressant att skriva om så jag vet inte riktigt i vilken ända jag skall börja. Ni förstår jag är en så fruktansvärt intressant person….nja, men det händer mycket kul just nu och jag hoppas att det skall utvecklas till mer konkreta saker som jag kan skriva om. Återkommer helt enkelt.

Även helgen har varit fylld med roliga saker. Det är ju onekligen löpartider just nu, varpå det har handlat en del om löpning på bloggen. Jag har skrivit om det tidigare, det här med peppen att springa löplopp. Dels att ha ett lopp att träna inför, men även dels att lägga in några fler mindre lopp i träningssynpunkt. För det är verkligen skitbra träning att få bli nervös, inte veta vad man skall äta till frukost, springa på bajjamajjorna några gånger ect. Sen är det såklart bra träning eftersom man kanske pressar sig lite extra. Och det viktigaste av allt, gör det till en kul grej. Bjud in kompisar att hejja och avsluta med en grillkväll därefter.

All träning man lägger ner inför ett lopp, nervositeten precis innan, kämpaglöden under löpningen och sen den där ljuvliga känslan när man går i mål. Den stunden skall man ju liksom fånga, hålla kvar och gärna förlänga. Vi kan bli dåliga på att fira bedrifter på äldre dagar, det tycker jag är synd. Lyft fram det någon har kämpat för och se det som ett ypperligt tillfälle till fest och för den personen att få njuta av sin bedrift, och är man fler som har gjort något så är det ju bara dubbelglädje.

I helgen var det Lerumsloppet, ett lokalt lopp som egentligen inte är något utöver det vanliga. Vi har dock gjort en tradition av det, så för oss är det ett himla fint vårtecken som i år avslutades med en grillkväll. I vårt sällskap var det två som sprang duktigt och resterande nio som firade duktigt. Bra jobb allihopa! Återkommer med maten.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.