Elsies päron

Uppladdningskasse hos Mat.se

 

God dag!

Förra veckan var jag och Patrik tillsammans med ett gäng mycket intressanta, mat och löpintresserade människor hemma hos (jo, det känns som att man är hemma hos) Mat.se.

Gemensamt skulle vi laga ihop rätter som kommer att finnas samlade i en Uppladdningskasse. Alltså en kasse med ingredienser och recept för den som vill äta gott och bra inför Göteborgsvarvet. På plats fanns, förutom de matkunniga värdarna, Maja & Marc som står bakom det snygga och finurliga köket från Bulthaup.  

Med fanns även inspirerande Mattias Åkerberg, en frilansade copywriter som förr skrev bloggen Pleasecopyme.se. En blogg som idag istället kommer ut som ett analogt nyhetbrev. Alltså något så fint som papper i brevlådan, och inte nog med det så skriver han om konsten att skriva, reklam, kommunikation och kreativetet. Sen är han även löpare. Kort och gott ett piggt, paket kreativitet med bra ordval.

Sen naturligtvis kunniga och trevliga representanter från Göteborgs Varvet och slutligen skulle även nutrionsexperten Monica Hunsberger vara med, men hon var tyvärr sjuk. Tror dock att vi fick till näringsläran ok ändå.

En av många saker som är så kul med mat, det berör allt och alla. Det finns så mycket spännande samarbeten att utforska, så mycket roliga infallsvinklar och så många viktiga följder. Nu rabblar jag självklarheter, men det är kul när det man är intresseerad av är så gränslöst. Mat är kul och det var helt enkelt en kul kväll fylld med kul mat och männsikor. 

Återkommer lite längre fram när själva matkassen finns färdig. Tror den kommer bli kul. Här får ni massa bilder så länge, notera Lax & Risonirätten från häromdagen, men här med ett annat upplägg.

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jonna

    Åh så roligt och gott!
    Testade mat.se och är mycket nöjd. Tack för tipset. Fast springa något varv komemr jag inte göra:)

    J