Elsies päron

Dagens müslirostning

Här kommer dagens müslirostning. Jag har tjatat om det förr, men säger det igen. Det är inte klokt så enkelt, billigt, nyttigt och gott det är. Blanda ner det ni gillar och tycker är gott. Här rensades skafferiet ut, så det är ingen direkt tanke med de valda ingredienserna förutom att de är goda. Vill man söta den så är det bra med honung, kokos, lite råsocker eller torkad frukt. Jag gillar den för tillfället ganska salt tillsammans med neutral yoghurt. Här är har jag haft äppelmust och sesamolja som smaksätting, vilket kan ersättas med vatten och neutral olja om man hellre vill det. Ett annat tips är hasselnötsolja som ger fin smak.

Trevlig måndag på er!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lucien

    Han har ble5st mig med pe5 800. Har printscreens pe5 alitlng samt alla mail konversationer kvar..han svarar inte le4ngre pe5 mina mail den je4veln. c4r sugen pe5 att polisanme4la jag med

  2. Raheemkhan

    Ja det de4r le4t ju onekeligen spe4nnande! Tycker du ska prova, man me5ste ve5ga. Tre4dge5rdsdesign e4r ockse5 kul, men lite sve5rare kksane, det kan du kf6ra hos lite ve4nner och ve4nners ve4nner lite grann ff6rst. Kram! Nilla