Vabruari kom tidigt i år – Elsies päron
kristin

Elsies päron

Vabruari kom tidigt i år

 

Det vi inte trodde var magsjuka, som ändå verkar vara magsjuka, eller i alla fall kanske är det, fast med förstoppning på den ena och en sju helsikkes magsprutt på den andre. Nu har vi torkat bajs från golv, kräk från väggar och bytt sängkläder flera gånger om dagen i en vecka. Vad det än är vi håller på med så räcker det nu. Basta!

Fine att man är ganska tålig så här i småbarnsåren när det kommer till kiss och bajs, men inte när det sprutar åt alla håll. Att vara täckt med det medan man ser sina små må så dåligt.  Orkeslösa Elsies sista ord innan hon somnade var att hon inte ville kräkas med rumpan imorgon och att hon aldrig mer ville kräkas med munnen. Kan vi tumma på det mamma?

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
kristin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Linda

  Om det är till någon tröst så har vi det likadant här hos oss. Det började förra lördagen med att sonen var magsjukt. Sedan på måndagen fick vi vinterkräksjukan. Så hemskt det varit. Sonen dock på 2 år har varit okej medan vi andra varit helt tagna. Just när våra magar börjar lugna ner sig så vaknar jag av att min dotter spyr ner hela toaletten från golv till tak. Tur det var på toaletten i alla fall. Ja, vi inne på vecka två med magsjuka….nu räcker det.

  1. kristin
   elsiesparon

   Hej Linda!

   Hoppas ni är på bättringsvägen. Det är inte klokt hur seglivat det kan vara, och som du skriver så verkar det verkligen vara överallt. Sverigen borde stå still.
   Krya på er!