Elsies päron

Powerladies

Godväll på er!

Här kommer lite mer bilder, recept och tankar från veckans jobbprojekt. Det tenderar att bli svamlande så här på kvällskvisten och jag borde nog gå och sova för jag tror att det kanske är kräksjuka på gång i familjen. Hoppas, hoppas vi slipper.

Hur som helst så var veckan rolig på så många olika sätt vilket jag tänkte att jag skulle berätta lite mer om. För er som undrar vad det här är för något så kan ni kolla in här på Aftonbladets hemsida där Hannah och Amanda huserar med blogg, pod, tv-middagar och sedan ett tag tillbaka även ett magasin. De har helt enkelt massa massa olika projekt, och driver gemensamt företaget Perfect Day Media.

Som jag skrev om så är en av mina bästa vänner Cecilia med i detta, därav min chans att få in en fot. Som jag också skrivit om tidigare så är jag på jakt efter nytt jobb, och är så jäkla jobbsugen. Så jag är inte så svårflörtad, sen råkade detta visserligen vara skitkul vilket inte gjorde saken sämre. Och nu skall vi bena ut vad som var så roligt.

Först och främst att få hänga, bo och jobba med sin bästis. Hur lyxigt är inte det? Och eftersom jag vet att många här läser Cecilias blogg så måste jag berätta lite sanningens ord för er. Hon är så imponerande!

Att man kan ha så många bollar i luften, sköta det så galant och vara så snygg medan man gör det. Barn, familj, jobb,vänner, träning och massa mer. Allt bara hinns med och hon har ändå alltid tid att ta hand om alla i sin närhet. Allt detta visste jag väl redan men nu i veckan fick jag även hänga med henne till jobbet. En av mina idoler.

Det är alltså den här morsan jag menar, ho som börjar dagen med att dra ongarna till dagmamman i Farsta.

Okej, det var en anledning till att det varit så kul och jag skall inte rabbla alla, men några till.

Hannah och Amanda! Vilka sprudlande, härliga energiknippen till systrar som även de lyckas jongera en jädra massa bollar i luften. Jag kan tänka mig att de får mycket skit för att det mesta de gör liksom handlar om dem själva. Det kan nog störa många, men varför egentligen? Är det inte ganska härligt att två brudar kan ta stor plats, kliva in i ett rum som pondusgubbar. Alltså om kvinnor skall få pondus så brukar de liksom ofta få agera män. Det är nog i alla fall en enklare väg till pondusen, att inte vara så där himla kvinnlig och svag. 

Så det har varit ett nöje att träffa dessa ponduskvinnor som vågar ta för sig och som lyckas med det de gör. Sen har jag ju alltid respekt för morsor.

Och att få jobba med mat, i en kreativ arbetsmiljö med människor som gillar sitt jobb. Det är kul!   

 Här är lite mer bilder från middagen med Nyamko Sabuni och Renée Nyberg där temat passande nog var Powerladies. Återkommer med menyer, recept och mer bilder på maten längre fram.

Godnatt!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara

    Jaha? Och vad exakt gör du då? Plus tillhör inte ens barn familjen? Tror du inte att de flesta kvinnor gör vad din bästis gör? Det finns till och med kvinnor som är tex läkare och räddar liv plus att det har familj.
    De sitter bara inte i tv och ger TREND rapporter.

    1. elsiesparon

      Joho du Sara!
      Idag har jag mest torkat kräk, inte så kul. Barn för mig tillhör familjen, men de är så mycket så de behöver en egen kategori också. Jag tror många, många kvinnor OCH män gör vad min bästis gör, det galna är att den ena inte behöver utesluta den andra. Sen råkade det vara henne jag följde med till jobbet och jag jobbar på att bli bättre på att säga/skriva komplimanger som jag tänker. Barasåattduvet!

    1. elsiesparon

      Hej Maria!
      Absolut, det håller jag helt med om.
      Just i det här sammanhanget så tror jag att en av anledningarna till att hon är så bra på alla sina bollar är just att hon kan prioritera och lägger mycket åt sidan.
      Ha det gott!