Nyårslöften? – Elsies päron

Elsies päron

Nyårslöften?

20121230-235317.jpg
Nyårslöften inför nästa år? Det finns såklart massor man skulle kunna lova, men man måste nog tro på det och vilja för att det skall funka. Så vad ska jag välja? Bli en tålmodigare mamma, inte gapa så mycket, äta mindre bröd, baka mer efter recept, träna bättre, berätta för alla mina kära hur viktiga de är för mig.
Ska ni lova något och i sådana fall vad? Jag får nog i alla fall sova på saken.Godnatt!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Bea

  TRÄNA!!!
  Och våga mer både i köket och på jobbet. Träffa vänner oftare och unna mig mer. Tack för den bästa bloggen.

 2. Johanna

  Fortsätta laga och äta bra, kul varierad mat med riktigt bra råvaror (säsong, närproducerat och allt det där) och fortsätta träningen -har bra flow nu. Och gå utanför min comfort zone på jobbet. Läskigt!

 3. soffansofar

  Att vara ännu mer i nuet. Tjata på det som verkligen är viktigt, inte mer inte mindre. Äta bättre & så var det där med att röra på mig, jag mår ju förbaskat bra av det men oj vad lat jag blivit! Gott nytt år på dig