Elsies päron

Oreo cookie pops

Om det kommer barn på er nyårsfest så är det roligt att kunna bjuda på lite roligare tilltugg, snarr, kakor eller vad man nu vill kalla det. Här kommer några kakklubbor som har synts på flera olika ställen. De verkar helt enkelt vara i ropet, eller har varit. Inne eller inte, goda blev de i alle fall.

Oreo cookie pops

 • 1 pkt oreos
 • 1 msk färskost, här var det philadelphiaost
 • mörk choklad
 • vit choklad
 1. Mixa oreo kakorna (något Elsie tycker är alldeles för högljut)
 2. Blanda ut med färskost och forma bollar.
 3. Pensla eller rulla i smält mörk choklad. Låt stelna.
 4. Ringla smält vit choklad över bollarna.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Armin

  Emelie med Hugo&Vilma skriver:Varff6r slluke du vilja vinna Visualights multifunktionella lampor?Svar: Jag vill ha den ne4r jag ge5r till jobbet 05:10 varje morgon . Det e4r Md6RKT ute nu . Sedan slluke jag vilja ta med en till landet se5 vi kan lysa efter spf6ken de4r Vilken ytterligare fe4rg slluke du vilja se att Visualights fanns i?VIT!He4lsningar,Emelie

 2. Jordan

  Spe4nnande! Om man inte satsar allt man e4ger och har och bdeinr sig med avtal och kontrakt se5 borde man nog kanske prf6va mer e4n man gf6r. Ff6r e4r det inte se5 dom se4ger att man e5ngrar det man INTE gjort och inte tve4rsom…..Vackra saker vill vi ju se5 ge4rna omge oss med.Agnetakram

 3. Emma

  Hej!

  Du har en väldigt fin och inspirerande blogg!
  Hur många klubbor blir det ungefär? Vart kan man köpa pinnarna?
  Är sugen på att göra dessa till min dotters 1-årskalas.

  MVH Emma

  1. elsiesparon

   Hej Emma!
   Ursäkta lite sent svar.
   Dessa blev ungefär 15st, då med lite svinn och provsmakande. Pinnar kan man säkert hitta på Panduro eller kanske i leksaksbutik. Vi använde grillpinnar som vi kapade på hälften. Om ni gör det så se till att kapa dem hårt med något vasst så att de inte blir massa stickor av dem.

   Hoppas det blir bra!
   Kristin