Elsies päron

Att träna med barn & springvagn

Att träna med barn & springvagn

Här hittar ni hela inlägget att Träna med barn & springvagn i uppdaterad form på nya bloggen.

Har fått lite frågor på det här med att löpträna med barnvagn/springvagn.

När vi fick Elsie så skaffade vi en Kronanvagn efter mycket betänketid. Främst för att den var så rejäl med bra fjädring och cykeldäck. Vi visste att det skulle promeneras mer i skogen än i stan och vi ville kunna springa med den innan det var dags för en springvagn. Kronan var kanon med många fördelar, dock väldigt klumpig i trånga utrymmen. Sen när Elsie var tillräckligt gammal så köpte vi en springvagn.  När vi letade fanns det ganska få på marknaden. Jag tror att de som finns är relativt likvärdiga i just funktionen som springvagn. Det som varierar är priset och funktionen om den kan byggas om eller användas som cykelvagn ect.  Vår var nog en av de billigaste , Babyproffsens eget märke, Babytravel Runner, kostade då 1990:-.

Den har kort och gott varit skitbra, och har hållt ihop imponerande bra. De senaste  tre åren har den sprungit några mil i veckan, pallat ur och skur, of road, asfalt ,träningar till både  göteborgsvarv och  marathonlopp. Den har börjat bli lite sliten nu, vilket inte är så konstigt för vi hade säkert kunnat ta bättre hand om den. Att spola av lera, smörja och pyssla om hade antagligen varit snällare mot den.

Bästa löpvagnen

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Eva

  Hej.
  Går det fälla din joggingvagn till ryggläge? Många joggingvagnar är inte fällbara i den utsträckning jag önskar.

  Med vänlig hälsning, Eva

  1. elsiesparon

   Hej Eva!
   Nej, den går inte att ändra alls. Den är dock ganska tillbakalutad, och sitter liksom lite löst som en hängstol så de gungas till sömn. Våra barn älskar den.
   Ha det fint!

 2. Eva

  Hej.
  Går det fälla din joggingvagn till ryggläge? Många joggingvagnar är inte fällbara i den utsträckning jag önskar.

  Med vänlig hälsning, Eva

 3. Ninni

  Vi har en Baby jogger city mini GT som vi älskar! Den är inte lika bra som en fullfjädrad joggingvagn men den är väldigt bra och man kan ha den som en allround vagn. Vi har den i stan, i skogen, när vi joggar och reser. Världens bästa vagn helt enkelt och den blir väldigt liten när man fäller ihop den vilket man enkelt gör med en hand.