Elsies päron

Pulled pork, alfaalfa & tortillabröd

God fördmiddag!

Här kommer helgens tips, det är den där pulled pork igen fast i en ny tappning. Visst är den mäkta god som burgare, men passar egentligen till det mesta där man kan klämma in lite saftig köttgegga.

Här är serveras det i sin enkelhet med en blandsallad, rödlöksringar, alfaalfagroddar, jordnötter, mjuka tortillabröd och en klick creme fraiche.  

Hur man gör Pulled pork vet ni nog vid det här laget. Säger jag självsäkert och brände den här omgången ordentligt….men den pallar även det. Härligt med tacksam mat som tillåter vimsiga småbarnsföräldrar att klanta sig. Ta bort lite brända kanter och innehållet är fortfarande saftigt som bare den.

Här kan ni kolla tillbaka på flera inlägg. Jag vet att ni är många som har testat den spm burgare, så pröva den nu som något annat, funkar till det mesta. Visst att det tar lite tid att göra den, men som jag tjatar om så sköter den sig själv. Har man ont om tid så låt den gå under natten, kanske till torsdagen. Sen har ni kött som kan användas i massa olika former för hela helgen.

Det här var även rätten som serverades på Bibbis kalas, så alltså även en bra kalasrätt till många. Jag ska sammanfatta det där kalaset snart så att ni får se i en helhet vad som serverades. Nu ska jag ta hand om den där gaphalsen som tydligen inte ville sova någon förmiddagslur, hon har även lagt ner nattlur och eftermiddagslur? När har du tänkt att sova då Bibbi?

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. madeleine

    MIN (å resten av familjens) FAVORIT!!!!!!!!!!!!
    -Kan vi inte äta trsigt kött mamma som min lilla 5-åring brukar säga.
    Fin helg till dig!
    Kram