Elsies päron

Äppelmust & ett hemligt träd

 Godkväll på er!

Som bekant och till vår stora lycka så har vi väldigt mycket äpplen. Uppenbarligen är det ett sådant där vartannat år äppelträd, för förra året var det nästan tomt och så tungt det är med äpplen i år har jag nog nästan aldrig sett på något träd. Ljuvligt säger vi, neeej inte mer äpplen säger Elsie.

Vad det är för äppelträd i vår trädgård har jag ingen aning om, jag har jämfört och hittar ingen som passar perfekt. Någon som kan gissa? Sen har jag hört att man kan ta med sig sitt äpple till Botaniska där de löser den frågan åt en vilket låter bra. Kanske  visserligen inte spelar så stor roll för goda är de i alla fall.

 

Det senaste äppelprojektet som är på gång är en Äppemust som står här nere i källaren, och jag lovade ju återkomma med en rapport. Fast ännu finns det liksom inte så mycket att säga, utan om några dagar så kan jag antingen ge er ett superenkelt recept på äppelmust, eller så tycker jag att must är dumt och onödigt. Så håll ut!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.