Eftermiddagskalas hos en jädra strikt Fru Johansson & nu kan man rösta – Elsies päron
kristin

Elsies päron

Eftermiddagskalas hos en jädra strikt Fru Johansson & nu kan man rösta

Hej och hoppas att ni har en trevlig fredag?

Själv är jag på bjudning hemma hos en ganska sträng, inte värst trevlig Fru Johansson. Hon har bjudning, med gäster, med saft, med tårta, med sugrör, med paket, man skall ha likadana strumpor och….sen följer en lista på vett och etikett regler som heter duga. Orden, meningarna och reglerna måste ju ha snappats upp från någonstans…..herregud, låter vi så? Vi har inte så här mycket regler? Har knappt några regler? Eller? Hoppas att det är prussiluskan, eller Tommy och Annikas mamma som är förebilden.

Det var många gäster kring bordet från början,Kajsa, Kicki, Leif, Lilla gubben, Apan, George, Kossan men de har inte uppfört sig så som man skall på kalas och har istället för tårta fått en jädra utskällning, höttande finger och sedan hamnat i stolen.  Antar att jag, Bibbi och älgen också är på väg dit.

Sen vill jag säga att nu kan ni rösta i kycklingtävlingen, och det gör man här. Snällarå!

Ha en skön helg!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
kristin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.