Ponnyridning, rullar & muffins – Elsies päron
kristin

Elsies päron

Ponnyridning, rullar & muffins

Idag tror jag att det har skrikit något barn mest hela tiden. Känns som att det ringer i mina öron nu när de försöker vänja sig vid tystnaden. Treårstrots, tänder, hungriga, trötta eller, nej bara vanligt skrik. Det var tydligen en sådan dag idag. Sen datakrångel på det så adjö tisdag, kom inte tillbaka i sådant här skick.

Gårdagen var bättre med picknick… jomen snart är det vardag, snart skall jag peppra er med vardagsmat.  Vi har sista veckan nu som föräldralediga tillsammans och det har lagats mycket roliga mat som ligger på hög och bara vill komma i print (alltså recepten, maten är uppäten, ni fattar). Så nästa vecka börjar dagis, fina, kära dagis som inte bara Elise saknar… Men nu har vi slutspurt i duoledigheten och gårdagens utflykt gick till Slottskogen och Barnens zoo. Förra sommaren när vi hälsade på ponniesarna där uppe så blev Elsie så himla besviken att hon inte fick rida. Den här gången fick hon, och det var sådan skräckblandad förtjusning så hon var nog lite tagen efteråt. Vi antar det i alla fall för hon var tyst, vilket inte hör till vanligheten.

20120828-070030.jpg

Picknickrullarna bestod av romansallad, gurka och:

  • Färskost utblandad med honung och rostade valnötter.
  • Färskost utblandad med hackad gräslök, gurka samt rökt skinka.

Sen hittade jag de här trogna rackarna i frysen som alltid funkar på picknick. Inte just i bakelseform kanske, men som hederliga muffins, fast med lite av honungsfärskosten med rostade valnötter ovan

20120827-224540.jpg

20120827-224626.jpg

20120827-224646.jpg

 

20120828-062420.jpg

20120828-062450.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
kristin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.