Elsies päron

Telia suger!

20120630-112526.jpg

Goddag på er!
Först en klagoskur över skit Telia! Det är liksom inget som funkar som det ska för mig. För de andra fungerar det fint trots att vi har samma telefoner och operatör. Vill minnas att jag för ganska exakt ett år sedan skrev liknande arga inlägg om Telia när vi höll på att flytta och de imponerade i någon form av antiservice. Jag var höggravid och ilsk som ett bi. Börjar känna att jag ilsknar till nu igen fast är dels så semester avslappnad och dels osugen på telefonkö i en timme för att komma fram till någon som antagligen kommer be mig göra allt jag redan testat. Det är såklart ingen katastrof men störigt när det inte fungerar, framförallt när här finns så himla mycket kul att blogga och skriva om. Maten, mataffärer, marknader, morgonjoggen, ja allt egentligen. Sen fasar jag för hur den här mobilräkningen kommer att se ut.

Lite går som ni märker att blogga men det är mekkigt. Idag tar vi ialla fall en semesterdag från semestern. Vi har delat upp oss och de andra är på en båtutflykt medan vi är hemma och gör så lite som möjligt. Elsie som är stormförtjust i Bonnie och de leker för fullt, men det är ju även en kamp hela tiden. Mycket mitt och ditt, vems tur det är och slutligen en putt på det. Så en dag att lugna ner sig lite istället för ett båtäventyr var liksom på sin plats.
Och att göra så lite som möjligt med tillgång till pool, helt fantastisk utsikt över Medelhavet, kylen fylld med frukter, goda drycker och snacks. Just nu vilar barnen inne framför Pippi och jag har äntligen lyckats få till en riktigt bra iskaffe. För förutom Telia så har vi även haft en del mjölkproblem. Vi har trots hjälp i affären alltid kommit hem med denna sura varianten som jag gissar används till drycken Ayran. Så ni hör ju att vi har det tufft, men vi biter ihop och kämpar på. Nu är jag dessutom varm och når inte riktigt min solhatt. Så typiskt, får hoppa i polen. Åh vad jag unnar alla nordbor lite av det här. Här kommer lite bilder.

20120630-112543.jpg

20120630-112703.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Madde

    Jag är nyfiken på hur du gör iskaffet? Bor för tillfället i USA och har alltid nära till Starbucks, men snart är vi hemma på landet igen…Tack för en inspirerande blogg!