Elsies päron

Tack tekniken!

20111221-173522.jpg

För att du hjälper mig att handla julklappar när jag inte pallar att gå ut, håller barnen lugna, iallafall en liten stund, och visserligen ganska många andra saker oxå för den delen.

Så istället för att göra allt det där julgodiset som var tänkt så ligger vi här och äter upp det som redan är gjort. Det hade definitivt inte Kajsas mormor gjort. Vi fokuserar i alla fall på det som är lättgjort, och mycket enklare än Risbräck går knappt.

20111221-175215.jpg
Bästa sätter att få godiset att hålla till jul är nog att slå inte det väldigt krångligt och ambitiöst, ligger det så här i en glasburk får det ju skylla sig själv.

Tänker att nästa omgång Risbräck borde kombineras med den goda Polkabräcken. Alltså krossade polkabitar och med vit choklad istället. Någon som har prövat?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Cilla

    Hej,
    Det är så roligt att läsa det du skriver. Jag har barn i samma ålder som dina (storasyrran Isa är 2.5 år o lillebror Bobbo är 3 mån). Blir så full i skratt för vi har också varit sjuka här, ffa storasyster som har hostat så himla länge. Min sambo jobbar dessutom borta 5 dgr i sträck(nattskift) o då är man ju liksom ganska så själv om man säger så… Som tur är så är lillkillen snäll och nöjd som en liten ängel. Vår räddare i nöden är Nicke nyfiken på Dvd eller att baka, det kan lösa den värsta av de värsta härdsmältor som en tvåring kan få ( för att det sedan ska gå över lika fort). Nu ska jag försöka sy en gul hatt som hon är säker på att Tomten ska komma med, hon diggar Mannen med den gula hatten i Nicke nyfiken. Japp symaskinen, se upp här kommer en effektiv tvåbarnsmamma som just svept en glöggmugg för att få en sista sockerkick innan hon landar på kudden. God jul!!!!!!!!
    /Cilla