Soppa för halsen – Elsies päron
kristin

Elsies päron

Soppa för halsen

Förkyld med hosta och halsont, då är det gött med varmt, starkt och väldigt enkelt. Såklart inte svårt att göra egen, men ibland pallar man inte och då fuskar man. Keldas thaisoppa tycker jag är bra, de andra smakerna ger jag inte så mycket för, men denna används allt lite då och då.  Oftast fräser jag bara på lite blandade grönsaker och häller på soppa, eller lite kyckling,bönor, fisk och som idag resterna från gårdagens wok. Vill man ha riktigt starkt så addera lite cayennepeppar eller chili.

Wokade morötter, vitkål, vitlök och gul lök. Sen tillsattes nudlar, ägg, sesamfrön och svamp.

Vilket idag fick bli soppa helt enkelt, med majskolvar som Elsie inte kan få nog av.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
kristin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.