Elsies päron

Snickare Elsie säger grattis Molly!

En slö, fixardag hemma hos familjen Johansson idag. Patrik har pysslat om sitt nya verktygsskåp, och sorterar skruvar och bultar. Elsie har även hon varit väldigt involverad och tycker att det här med verktyg är hur kul som helst. Glider omkring med en skruvmejsel och pillar på alla synliga skruvar hon kan hitta. Vi tänkte köpa ett sådant där leksakskit med verktyg åt henne, men hon bara fnös åt dem i affären så det var inte så stor idè.

Hon har även varit på Ikea hur många gånger som helst, och känner nog i ärlighetens namn att det är hon som har fixat det mesta här hemma. Jag vet ju hur nöjd jag är över de få saker jag har satt ihop, så hon måste ju glida runt här i lägenheten och vara mäkta nöjd.

Sen vad som är perfekt när man har 100 projekt på gång här hemma, att släppa allt och glida iväg på kalas och sereras god mat och gott sällskap. Lilla Molly fyllde 2 år och mamma Ida och pappa Anders bjöd på supergod gryta på älg och porter, med en hederlig Prinsesstårta som dessert. Tack för det!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.