En pappakotte – Elsies päron
kristin

Elsies päron

En pappakotte

Åh vad det är nyttigt att komma bort en liten sväng, även om det bara handlar om ett dygn. Jag har hunnit andas lite Malmöluft,  fika, luncha, äta middag och frukost på lokal på alldeles obarnvänliga trånga ställen, blivit ompysslad av Lovisa och Theresa och  – hunnit sakna familjen Johansson. Man behöver bli påminnd om det ibland, att man faktiskt har något här hemma som man saknar när man är iväg. Jag får helt enkelt åka på minisemester mycket oftare.

Imorgon är det som bekannt en trevlig dag tillägnad oss mamas, jag har fåt önska mat, så ikväll vad det Pappas önskan som styrde, så en kotte till pappa.

Svensk hängmörad entrecote med rejäl fettkappa, grillas ett par minter på varje sida. Gravidbiten fick ligga dubbelt så lång tid. Serverades med svensk färskpotatis, en god dressad sallad och en kall parmesankräm. Krämen blandades på creme fraiche, färskost, vitlök, parmesan och hackad vitlök.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
kristin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.