Elsas Dagbok

Jag stampade på en risifrutti med foten…

Elsa här…länge sen sist…

Vet du vad jag gjorde häromdagen när jag och mamma var och handlade på affären?

Ibland testar jag liksom gränserna lite och denna gången så ville jag ha en sån där risifrutti som jag absolut inte tycker om, men jag ville ha en ändå för jag tycker förpackningen är fin.

Jag gick fram dit risifruttin låg och väntade på mig, tog fram den och la den i min egna lilla vagn. Sen sa jag till mamma att jag ville ha den.

Vet du vad hon sa då? Mamma sa nej! Hon sa att vi inte skulle köpa nån risifrutti eftersom jag inte tycker om den och bara spottar ut den ur munnen…Kan väl erkänna att jag gjort det några gånger förut men ändå liksom…hallå mamma!

Jag vägrade ge mig och mamma också…Jag sa ”snälla mamma” flera gånger men hon var benhård i sitt beslut. Hon sa att vi skulle gå och lägga tillbaka den bland alla andra fina risifruttina. Det tyckte inte jag!

Jag kände nu att min mamma var på väg att vinna risifruttistriden så jag var tvungen att göra något drastiskt…Så istället för att lyssna på min mamma så kastade jag den i golvet och så stampade jag med foten på den! Jo jag gjorde faktiskt det, hehehehe! Det kan även hända att jag skrek lite högt när jag gjorde det…

Som tur var så gick den inte sönder för då hade min sko blivit kladdig och så hade vi eller jag blivit tvungen att städa (OBS! gillar inte att städa).

Mamma såg vad jag gjorde och då gick hon fram till mig och sa att det inte var okej med det som jag höll på med och så förklarade hon varför.

Min mamma är väldigt bra på att förklara varför och så är hon liksom så lugn när hon gör det trots att jag gjort nått bus.

Jag kände själv att jag gjort fel så jag blev lite förlägen…Ja ja det hela löste sig och jag kommer förmodligen inte att försöka stampa på en risifrutti igen;)

Mamma vs Elsa 1-0….Dreamteam…min mamma och jag❤️

Kram Elsa

PS….Lyssna på dina föräldrar för de är kloka som ugglor även om det kan vara drygt ibland…;)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.