Elsas Dagbok

En jobbig natt…

Hallå fina!

Den som är känslig för kräk, slem och blod kan sluta läsa här.

Så kom förkylningen på besök och med den även den där förkylningsastman…

Elsa har blivit så rackarns duktig att andas i sin mask och få i sig sin medicin och tur är väl det…

Igår kväll så somnade inte Elsa förräns efter klockan 23 och innan dess så hann hon med att kräkas upp slem. Samtidigt som hon kräktes så började hon även blöda näsblod.

Så där sprang jag omkring som en turbomamma. Torkade kräk och blod från golv och vägg samtidigt som Elsa duschade. Hahaha, det måste ha varit en syn av rang.

Efteråt var jag helt blöt av svett. Ett bra träningspass typ, hehehehe.

Så jag har som du förstår inte sovit så bra inatt…Jag ville ju vara på tårna ifall det skulle kräkas mer… ( det kom inget mer ) Så när Elsa vaknade halv fem och började hosta igen så ville jag bara försvinna.

Men si de går ju inte. Att försvinna var inget alternativ så vi gick och la oss i soffan för hon var lika trött som sin mamma. Trodde hon skulle somna men icke.Nu hänger vi här i soffan. Hon har lagt sig ner och jag hoppas att hon somnar så jag också kan slå igen mina ögon en stund. Jag lovar att det behövs. En Jossan utan sömn är som en zombie.

Det blev inget fabrikspass för min del imorse. Elsa skulle varit hos Eva och Stig men varken kroppen eller knoppen ville träna. Sen ville jag inte lämna Elsa heller i det skick hon är.

Hoppas du haft en fin helg!

Kram J

Ps Nu somnade hon! Så nu ska jag också vila:)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.