Elsas Dagbok

En härlig helg!

Godmorgon fina!

Så var det måndag all over igen…Helgerna går alldeles för fort enligt mig.

Vi har haft en härlig helg där vi gjort lite av varje…

Fredag…Bortbjudna på middag…lyx enligt mig.

Lördag…Ett härligt långpass med min vän Anna. Det är så skoj att springa och snickelisnacka med en vän under en längre stund…Jag som hatat att springa med nån annan…Det är ännu ett hinder som jag övervunnit, ett hinder som jag är så rackarns stolt över att ha passerat.

Som pricken över alltihop så slog Anna personligt rekord i hur lång sträcka som hon sprang. Jag är så rackarns stolt över dig Anna och du kan så sjukt mycket mer än du tror! Du är så rackarns bra! 

På kvällen åkte vi till Edsken och åkte runt på den upplogade banan ute på isen. Vi åkte spark. Pappan och Elsa hade pimpat hennes spark…En spark som pappans farfar Erik gjorde till honom för ca 40 år sedan! 

Söndag…Jag drog till gymmet och körde ett intervallpass…det var ett pass där benen ville springa fortfare och fortare hela tiden…de var så pigga och starka under hela passet så jag la till ett gäng extra intervaller bara för att jag kunde och ville.

När jag kom hem så var det pappans tur att träna…han drog iväg på ett långpass och jag och Elsan gick ut och åkte spark på isen där vi bor.Älskar att få bo som vi gör…för mig är det livskvalité och avslappning av rang.

Men nu kör vi måndag hela dagen…det blir bra det! Önskar dig en fin dag!

Kram Jossan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.