Elsas Dagbok

Jag njöt av varenda en…

Godmorgon fina!

Redan mitt i veckan…så skönt! Helgen börjar nalkas och det gillas…

Igår var jag på ett svettigt, roligt och givande pass på fabriken, men innan jag åkte dit så var jag så trött att jag trodde jag skulle gå av på mitten eller somna där jag satt…

Jag var även så rackarns godissugen så jag såg små chokladpraliner dansa förbi mina ögon och det var nästan så att jag kunde känna både smaken och lukten…

Gissa vad jag gjorde innan passet…jo jag stannade till på affären och köpte mig några punschpraliner! Men du…så rackarns gott!

Jag njöt av varenda en som jag mulade in i munnen, hahahaha. Sen gick passet som på räls! 

Mer punchpraliner till folket…! Eller till mig i alla fall, hihihihihi.

Önskar dig en fin onsdag!

Kram Jossan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Eva Edenhag

    Visst är det märkligt, vad lite sötsaker kan göra med en ? Vi va till Anne (älsta dottern) igår, fick gofika, vaniljmunk mmmm. Sen till affären o handlade, kände hur godisråttan låg o vände o vred sig i magen, o bara skrek efter mer gotta. Blev rätt irriterad att det aldrig går att få sen envisa f….. nöjd nångång , köpte en liten chokladbit som Stig o jag delade, då blev allt bra, mådde helt ok igen. Sen va det bara att åka hem, lagade mat, hörde ingenting från godisråttan på hela kvällen. ??? Kram