Elsas Dagbok

Stress, ingen sömn, akutbesök på familjeläkarjouren och en trevlig middag! 

Godmorgon fina!

Vilken helg det varit! Stress, ingen sömn, akutbesök på familjeläkarjouren och en trevlig middag…

Natten mot Lördagen så hostade Elsa konstant…och då menar jag konstant! Det spelade ingen roll hur vi gjorde så fortsatte hostan. Fy fan säger jag bara! Stackars Elsa och stackars mig. Noll sömn för oss båda…inte bra!

På lördagmorgon ringde jag 1177…och vi fick tid direkt på familjeläkarjouren i Sandviken.Mot familjeläkarjouren…

Till det hela så hörde det även till att vi hade en middagsbjudning för våra fina vänner som ett tack för att vi fick bo hos dem när vi renoverade badrummet…en middag som var inplanerad sedan lång tid tillbaka…oxfilé som låg marinerad och bara inväntade att få bli uppäten…(och dyr var den:)

Jag hade planerat in att gå upp tidigt och förbereda mat inför dagen och därefter träna,  men nu grusades planerna rejält! Jag stressade ihop snittar och toastskagen…potatisgratängen som skulle göras var liksom inte ens att tänka på att börja göra mitt i besöket på familjeläkarjouren…

Tack och lov så erbjöd sig Eva att hjälpa till så hon och Stig fixade ihop en potatisgratäng…tack!

Besöket på familjeläkarjouren gick bra…förutom den snorkiga läkaren som Elsa fick. Hon ifrågasatte både det ena och det andra…snacka om fel person på fel plats eller också hade hon en jävligt dålig dag men att låta det gå ut över ett barn och föräldrar som är helt slut är så fel enligt mig….

Elsa fick andas in adrenalin och så fick hon kortison i form av dryck…sänkan var låg och andningen lät bra vilket var skönt. Nu blir det fortsatt inhalering i några dagar plus en kur med kortison…denna förkylningsastma…

Kvällen och middagen var trevlig men ärligt så var jag inte med…jag hörde någonstans långt borta hur de andra skrattade och pratade medans jag själv befann mig på en annan planet och såg stjärnor och planeter…

Elsa hängde på mig hela kvällen för mamman är bäst när man är sjuk…det är känt sedan länge:) 

När Elsa somande och jag la henne i vår säng så gjorde jag detsamma…somnade innan huvudet tog kudden och med kläderna på.

Vi sov konstant till 08 på söndagen! Så skönt! Sen somnade jag om vid 10 igen och sov till 13…denna mamman behöver sova…

Middagen var i alla fall trots min frånvaro väldigt lyckad och god enligt gästerna…självklart hade vi kunnat ställa in men vi hade inhandlat allt för dyra pengar och förberett detta länge så vi ville genomföra det och det gick ju toppen trots lite grus i maskineriet.

Nu är det måndag, ny vecka och nya möjligheter…jag och Elsa hänger här hemma idag och myser.

Vi ska även på Elsas tre årskontroll idag. En kontroll som Hofors HC glömde bort! Det är ett inlägg för sig men det ska liksom inte få hända…

Vi ska åka dit för vi behöver ett läkarintyg eftersom vi varit hemma mer än en vecka nu och så ska det bokas tid för ett pricktest som läkaren på familjeläkarjouren ville vi skulle göra för att utesluta allergi på Elsa…

Kram Jossan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.