Elsas Dagbok

Dåligt avslut…

Godmorgon fina!

Efter en skön helg med bra träning och häng med la familia så avslutades helgen med en Elsa som tvärvägrade att sova och en diskmaskin som slutade funka…

Elsa hade bestämt sig för att sova i våran säng och jag hade bestämt mig för att hon skulle sova i sin säng…hon är makalöst envis den jäntan…undra vem hon fått det ifrån?;)

Som vi höll på…några tårar senare, några pottbesök senare, några flera gråa hårstrån senare och några timmar senare så blev det så att hon fick sova i vår säng ändå…pappan råkade lova henne det utan att vi hann prata ihop oss…det slutade med att jag satt i hennes säng och grät och kände mig som Nordeuropas sämsta mamma…

Men va tusan…ingen fara på taket. Det finns betydligt värre saker som händer i världen så vad är väl en urdålig nattning och en trasig diskmaskin i jämförelse med det? Typ inget just nu.

Så idag kommer det att bli en bra dag…det har jag bestämt! Yes på den! Gogrodan…

Önskar dig en fin måndag!

Kram Jossan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Eva Edenhag

    Det är ingen dans på rosor att vara förälder. Svårt att alltid vara konsekvent, man är ju bara människa, tack o lov för det ? Det är bara att ta nya tag, huvudsaken är, att aldrig tro att man är sämsta föräldern ever. Finns nog inte nån mamma eller pappa, som som inte känner igen sig, i den situationen du berättade om. Kram o ha en fin dag.