Elsas Dagbok

Gråtmild…

Godmorgon fina! 

Dagen igår gick i en sån raketfart att NASA förmodligen inte haft en chans om det gällde att komma till månen först…

Möten hela eftermiddagen på jobbet så hjärnan kändes som en grillad marsmallow.

Kvällen avslutades med föräldramöte på Elsas förskola. Ett bra möte med många kloka föräldrar och kloka åsikter. 

Hade även ett samtal med en fd poliskollega som slutade i att jag kände mig så förbannad på ren svenska eller närmare bestämt så uppgiven och ledsen att medarbetare inom polisen behandlas så jäkla illa. 

Tack till mig själv för att jag sade upp mig från polisen! Det är tyvärr inte den första fd kollegan jag pratade med som påvisade vad som pågår inom Polismyndigheten. 

Förmodar att om jag någonsin skulle komma på tanken att vilja återvända så ligger jag förmodligen längst ner i den berömda frysboxen stel som en isglass eftersom jag berättat offentligt om vad som pågår, men jag ångrar inte en sekund att jag vågade berätta sanningen och stått upp för mig själv och mina fd poliskollegor. 

Så när jag äntligen kom hem så kände jag att min energi var helt slut. Så slut att jag blev lite sådär gråtmild och tårarna var inte långt borta. De brände bakom mina ögonlock…

Jag blir så emellanåt och så får det vara. Inget konstigt i det utan det är säkert fler med mig som känner så ibland…Nu är det en ny dag med nya utmaningar…Önskar dig en fin tisdag!

Kram Mamman

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Eva Edenhag

    Vi är så glada för din skull Jossan, att du vågade bryta upp o börja på en helt ny ”karriär ” (tycker inte om ordet), att jobba med barn är ju utvecklande o samtidigt kan du hjälpa till att skapa framtidstro, nåt som är oerhört viktigt. Samtidigt kan jag känna, hur ska det gå med vårt rättsväsende, när det finns en ledning som inte är kompetent att leda polisen, hur många bra poliser ska behöva sluta, innan nån ansvarig kan vända skuta på rätt köl. Kram o ha en bra dag ?