Elsas Dagbok

Besöket på barnkliniken…

Nu är vi åter från besöket på barnkliniken i Gävle…

Vi fick träffa en rackarns trevlig sjuksköterska som heter Anna. Vi gick igenom Elsas förkylningsastma och pratade runt den.

Jag fick ställa alla mina miljoner frågor och fick svar på dem. Så nu känns det bättre i mitt mammahjärta. Har vi tur så har detta försvunnit om nått år, hoppas! 

Sen att vi får ringa till barnkliniken istället för till Hofors HC om det är något vi funderar över känns bara så underbart skönt! 

Nu ska vi få testa lite annat, en kur som ska börjas ta direkt Elsa börjar bli förkyld. Kuren ska pågå i 10 dagar. Det blir att andas i masken lite mer än vanligt och med två olika inhalatorer. Jag tror detta blir så mycket bättre för Elsa och för oss.

Att vi får ta kampen med att andas i masken är en historia för sig…;) 

Nu ska vi pröva detta en tid och så får vi en ny kallelse till barnkliniken för en träff med läkare för en utvärdering av hur det går för oss. 

Vi fick frågan om vi hade några husdjur…jag svarade att vi hade två katter. I nästa sekund säger Elsa ”vi har en Björn också.”

Hahahaha, goa unge. Så vi berättade att vi hade en björn någonstans i skogen där vi bor och Elsa berättade att han heter Greger:) 
När Elsa var klar så fick hon välja något ur en låda…hon valde en fin rosa ring…

Ha en fortsatt fin fredag.

Kram Mamman 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.