Elsas Dagbok

Är jag redo?

Det är nära nu!

Imorgon smäller det…AXA kvartsmaraton med start i Edsåsdalen klockan 10 och målgång i Trillevallen nån timme senare.

Är jag redo? Ja det är jag! Jag vet inte vad jag skulle gjort annorlunda. Finns säkert hur många saker som helst som jag skulle kunnat göra annorlunda eller bättre, men det spelar ju ingen roll just nu för jag kan ändå inte påverka det.

Jag är nöjd över att jag tränat på och haft detta lopp som ett av mina stora mål i år och jag är så rackarns glad att jag imorgon står där på startlinjen med mina fjärilar i magen…lycka! Konditionen, glädjen med löpning  och viljan finns och det räcker rackarns långt.

Mitt mål är att göra mitt bästa och ha skoj samt njuta av loppet och den fantastiska omgivningen i form av fjället och glada löpare. Jag har även ett mål som jag håller för mig själv…kanske berättar det senare…

 Banprofilen…Först så går det uppåt och sen så går det neråt, hahahaha. 

Jag ser mig själv gång på gång gå i mål, ser mig själv springa över fjällen, känslan i kropp och knopp är go och härlig samt att jag har skoj. …mental träning nått som jag har med mig från fotbollens tid.  

   Målgången i Trillevallen… Fjället…

Nu jäklar är det ända in i kaklet som gäller! Heja mig och heja alla andra som ska vara med!

Idag blir det inte många knop…vätskeladda, gå en promenad, fixa lite inför morgondagen och så blir det förstås pizza till middag…mumma.

Önskar dig en fin dag!

Kram Jossan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Margareta Olander

    Vet du – det kommer att gå superbra för dig imorgon. Tid eller placering spelar ingen roll – du tränar och du mår bra – det är det allra viktigaste.

  2. Linda S

    Det här kommer du att klara galant! Så kul du kommer att ha det. Hoppas att ni får lite solsken i morgon! Jag håller tummarna ❤ kram

  3. Eva Edenhag

    Önskar att ni får ännu en härlig dag, med uppladdning inför imorn ?
    Vi sitter nu i bilen tillsammans med två tonåringar, på väg mot Göteborg. Vi hoppas oxå på några trevliga dagar tillsammans. Håller tummar o tår för dig imorn. ? Kram på er alla tre