Elsas Dagbok

Våga våga! 

Godmorgon fina!

Våga säger jag! Våga kasta dig ut i livet och gör något för din skull. Våga kliva ut från din komfortzon och bara kör! Det är du som regisserar ditt liv, våga min vän och du kommer att vinna. Kom ihåg…för att få till en förändring så måste du göra en förändring. 

Vilka underbara 24 timmar jag haft i hälsans och vänskapens tecken. Jag har tränat löpning, cirkelträning och provat en träningsform för första gången och ätit så smarrig mat. Jag har träffat så rackarns underbara tjejer som gett mig så mycket energi och pepp att om strömmen går så kan jag köra igång den igen:) 

   Jag har badat, snacka om att våga! Där och då klev jag verkligen ut ur min komfortzon. Vilken känsla när jag gjort det! Jag var så rackarns glad och gladkänslorna sprutade ur mina öron. Nu har badkrukan, alltså jag inget att skylla på i sommar när det är betydligt varmare i vattnet;)

 Jag har suttit på en brygga och bara andats…in genom näsan och ut genom näsan. Testa så får du känna hur otroligt skönt det är att andas på det sättet. 

 Vilka fantastiska och inspirerande kvinnor jag fått äran och möjligheten att lära känna, alla unika och alla med intressanta historier och bakgrunder. Tänk vilka ryggsäckar med erfarenheter och livsöden som finns bakom varje människas fasad… Tack underbara ni! 

 Att sen få komma hem till min familj och till denna goding…helt underbart. Vet inte hur många gånger Elsa sa ”jag tycker om dig mamma” igår när jag kom hem. Kärlek i den renaste form❤️

Ikväll är det dags för Vårruset i Gävle. Ikväll ska jag våga och kliva ur min komfortzon igen. Jag ska springa det fortaste jag kan och lite till. När jag blir trött så kommer jag bara att fortsätta springa ändå. Mina knopp och min kropp kommer att ta mig framåt. Det är bara att våga! 

Önskar dig en underbar dag och kom ihåg att våga!

Kram Mamman

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.