Elsas Dagbok

Reaktioner!

Godmorgon fina!

Igår när jag kom hem från min massage var jag helt kaputt och slut. Jag somnade och sov med Elsa i två timmar. Jag hade gärna sovit några timmar till…Snacka om reaktion efter en riktig massage! Jag pinkade även mer än vanligt igår och det var nog ännu en reaktion efter genomköraren av kroppen. 

Vilken fantastisk och ondskön massage det var. Den är i särklass den bästa helkroppsmassage jag någonsin varit på. Eva som masserade kunde verkligen sin sak. Hela kroppen fick sig en ordentlig genomkörare och jag känner mig så skön i hela kroppen. Det blev en riktig wowkänsla. Det är ju såhär det ska kännas. Gissa om jag ska tillbaka! Detta är ju mumma för mina muskler när jag tränar så mycket och mina muskler vill också tillbaka till Eva:)

På kvällningen eller ja klockan 17 vilket är kväll för en arbetande småbarnsförälder drog vi iväg på efterlängtad date. Det var både väldigt gott och väldigt mysigt. Vi skrattade gott och så gjorde vi upp planer för detta året. Vi spånade även på ett nytt jobb till mig…spännande.  

 Du och jag…❤️

Nu ska jag fortsätta mysa med mina två hjärtan som sussar för fullt här brevid. Önskar dig en skön söndag. Kom ihåg att du är värdefull!

Kramar Mamman

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.