Elsas Dagbok

Till dig…

Godmorgon finaste!

Nu är vi i Åre eller närmare bestämt i Undersåker som ligger 1 mil från Åre. Resan gick bra men fy f n vilka riktiga idioter som sitter bakom ratten i alltför många bilar…de måste köpt eller hittat sitt körkort på soptippen för nått riktigt körkort är det omöjligt att de har. Jag önskade många gånger igår att jag satt i en polisbil när de dundrade förbi så jag kunde göra nått…grrrr, morr. Varför inte vara rädda om sig själva, sina passagerare och sina medtrafikanter…? 

Du, jag vill tacka dig för att du läser vår blogg och för att du kanske ibland lämnar ett avtryck. Det betyder så jädrans mycket för mig. Du gör mig glad! 

Jag älskar att skriva och jag mår bra utav det. Sen att någon vill läsa det jag skriver gör det hela så mycket mycket roligare. När jag lyckas inspirera någon så gör hjärtat kullerbyttor. Det gör mig stolt och glad. 

Nu vill jag önska dig ett riktigt GOTT NYTT ÅR och tacka dig för detta året. Hoppas ditt år blir allt du önskar och att du vill följa med oss även nästa år. Det skulle ju vara så jädrans roligt. 

 GOTT NYTT ÅR❤️

Nu ska jag snart kliva upp och njuta utav fjället och frukost. Sen ska denna mamman ta sig en nyårsaftonjogg med intervaller i fjälluften. Det är ju så hälsosamt och stärkande i fjällen:)

Ha en fantastisk dag och kväll! Du är värdefull!

Kram Mamman

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Thomas

    Haha. Vem skulle inte vilja vara polis ibland. Trist dock att inte folk sköter sig bättre i trafiken. Men det är som övriga samhället stress å stress.
    ha en fin helg i Åre nu…
    Gott nytt 2016

  2. Jessan

    Vad skönt att resan gick bra ! Man kan köra försiktigt själv men man vet tyvärr aldrig vad eller vem man möter i nästa bil. Gott nytt år på er ! Ha en underbar nyårsafton !

  3. Eva Edenhag

    Skönt att resan gick bra, ju du så många livsfarliga förare, det finns där ute. Vi funderar på att sälja motorcykeln, vi är ju helt oskyddade o tydligen synd vi inte heller fast vi har varselvästar !
    Spännande att se vad Elsa kommer att tycka om att susa ner för fjället, med mamma vilt skrikande bakom sig Passa på att ha riktigt roligt i snön, här får vi tydligen vänta på att få ett djupt snötäcke. Gott.nytt år på er !

  4. Nettan

    Åh så underbart att vara där uppe! Bott både inne i Åre och ett par år och innan dess i Järpen och jag älskar det. Flyttade därifrån när dottern var några månader, men nu åker vi upp så ofta vi kan på skidsemestrar. Borde vara i området oftare, vänner som bor i Östersund men tiden räcker inte alltid till…
    Har en liten dröm om att flytta upp dit igen.
    Gott nytt år!

    1. Josephine

      Ja det är så underbart här! Så roligt att du bott här! Jag skulle lätt kunna flytta hit, älskar fjället och folket. Hoppas du också får ett Gott nytt år. Kram