Elsas Dagbok

Min första debattartikel är publicerad på SVT opinion!

Hallå finaste!

Nu avslöjar jag hela hemligheten!

I samband med mitt inlägg En sorg i mitt hjärta så blev jag kontaktad av Adrianna, en redaktör på SVT opinion som frågade om jag var intresserad av att skriva en debattartikel i detta ämne.

Hon hade läst mitt inlägg i min blogg och tyckte att det var ett viktigt och intressant ämne att ta vidare.

GISSA OM JAG BLEV GLAD OCH SMICKRAD! Tack snälla Adrianna för att du tog kontakt med mig och gav mig möjligheten att skriva. 

Så nu har jag skrivit min allra första debattartikel utifrån En sorg i mitt hjärta.

När ska ni skaffa ett syskon till Elsa? Är det inte dags snart? Du ska väl snart vara hemma igen och vara föräldraledig?

Vi ska inte skaffa ett syskon till Elsa. Nej det är inte dags snart. Nej jag ska inte vara hemma och vara föräldraledig igen.

Varför är det så inpräntat i många människor idag i vårt samhälle att när ett par fått ett barn så ska det genast ifrågasättas när det ska bli dags för ett syskon?

Vet den som frågar hur den som får frågan känner inför detta? Nej knappast. Vissa människor vill inte ha fler barn, andra försöker och kämpar men blir inte gravida, vissa väljer bort barn på grund av t e x sjukdom eller av någon annan anledning. Vad och varför vissa människor gör si eller så har ingen annan med att göra.

Fortsättningen på min debattartikel finner du på SVT opinion.

TACK FÖR ATT DU LÄSER MIN BLOGG!

Kramar En stolt Mamma

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda S

    Jättebra skrivet! Det är ett ämne det verkligen borde pratas mer om. Hoppas att några fler nu tänker till innan de ställer frågan om fler barn. Det är inget fel med att bara ha en guldklimp ❤

    1. Josephine

      Tack snälla du! Nä det är inte alls fel!!!! Jag hoppas också att fler tänker till. Tror jag måste skriva ut artikel och lägga synligt på jobbet så kanske vissa lär sig… Kram

  2. Nathalie

    Så himla kul Jossan! Va duktig du är! Jag helt och fullt med dig ska du veta. Vi är i lite samma situation. Alla frågar redan när vi ska ha nästa, ska ni inte försöka nu innan det är försent, ni skulle ha en kille också….osv. Gahhhh!!! För det första vill jag njuta av den tid jag har med rebecca så mycket jag kan, för det andra tror jag inte att jag orkar med en graviditet till, för det tredje, jag vet inte ens om det går en gång till samt att jag är fullt nöjd med ett barn. Och som jag kommer att ägna mig hängivet till hela mitt liv!!
    massor med kramar till dig och er, fina familjen <3