Elsas Dagbok

Våran bröllopsdag

Godmorgon fina!

Vilken mysig första bröllopsdag vi hade igår. 

Tack för alla GRATTIS som vi fick. Det värmde verkligen!

Vi startade dagen med att ge varandra en present. Eller jag fick flera! Eftersom det var bomullsbröllop så hade vi sagt att vi skulle ge varandra något i bomull. M fick som jag skrev tidigare 2 par kalsonger, en t-shirt och en tröja med lång arm. 

Jag fick ett hopprep i bomull, hihihi. Tycker det var jädrans fräsigt att han kom på det. Det är toppen att hoppa rep som träning. Och sen fick jag en massa nya fina träningskläder! Herrejädrans va glad jag blev! Jag blev så ivrig att jag drog iväg snabbt på en träningssväng i min nya fina rosa träningströja. Jag blir så glad när jag tränar i färgglada kläder. Hallelujamoment delux liksom:)

Sen åkte vi iväg och kollade på Hofors Adveture Race (multisporttävling) Härligt väder och duktiga tävlanden. Jag kanske skulle vara med nån gång;) Risken är då överhängande att jag sprang eller cyklade vilse:) När jag tänker efter så skippar jag det, hihihi. Jag håller mig till mitt istället. 

Elsa busade omkring och gillade att få vara ute. 

   Lillstekarn❤️

Sen blev det dags för en mycket god middag på Helt Enkelt i Gävle.  

 Sådan far, sådan dotter:) hihihihi! 

 Mums mums.  

 Så gott!

En fantastisk dag och jag ser fram emot många fina bröllopsdagar med min underbara man.

Nu är det måndag och nu rattar vi igång den med ett brak. Äntligen ska Elsa få gå till sin föris. Gissa om hon längtat! Jag tror mest hon längtat efter sin kompis Stella för hon pratar om Stella ofta:) Undebara unge.

Jag önskar dig en fin måndag.

Kramar Mamman 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.