trött och sliten – Ellinor Westh
ellinorwesth

Ellinor Westh

trött och sliten

Begravningen var vacker. Vi fick höra av flera att det var den vackraste begravning de hade varit på. Den var verkligen personlig. De sjöng alla sånger vi ville. Beraceuse, Jag ger dig min morgon jag ger dig min dag, Hon läste ur en  barnsaga som heter Den lille prinsen som fick ta farväl av sin räv såsom morfar hade tagit farväl av sin räv Lotta. Allt var veckert.

Jag har levt lite som i en dimma sedan morfar dog. Jag tycker mitt minne är sämre. Jag är trött, jag är ledsen. Igår kom en fåtölj och ett hörnskåp från morfars lägenhet hem till oss. Jag grät en stund när jag var hemma på lunchen mot skåpet. Det fanns två filtar i skåpet. Morfars filtar och det satt silvervita hårstrån kvar i en av dem. Då grät jag ännu mer. Lille morfar. Du fattas mig enormt.

Och så ska jag och Paulina gifta oss om mindre än två månader. Det är sådana kontraster i livet. Sorg och glädje. Jag känner mig lite som den där filmen som Nutley gjort( som är fantastisk) Bröllop, begravning och dop. Där två tjejer gifter sig, Fast jag fick gå på begravning innan dop och bröllop. Luften har lite gått ur mig.

Jag är verkligen trött och sliten just nu och jag vill egentligen bara andas. Idag börjar vattengympan igen. 8 Veckor på onsdagar där jag ska gympa ur mig lite kraft. Jag vet inte, jag är trött nu.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
ellinorwesth

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.