Att ta upp gamla intressen – Ellinor Westh
ellinorwesth

Ellinor Westh

Att ta upp gamla intressen

Atlaz undrar vad hans mamma håller på med. Jag har tagit upp tvärflöjtsspelandet igen.  Det känns som att jag gör mycket för mig själv nu för tiden. Jag funderar rätt mycket varför jag satt så mycket vid datorn förut. Och inte gjorde så många praktiska saker. Som att rita, måla, spela, pyssla sånt jag gör idag. Jag tror att det har att göra med att jag ville umgås med den jag levde med då.
Nu umgås jag mycket med Paulina så jag jag väljer att göra mycket saker ändå. Så jag satt mycket vid datorn förr. Det gör jag inte nu. Nu gör jag så mycket andra saker. Jag verkligen lever nu för tiden.

Så jag har börjat spela tvärflöjt igen till Atlaz förtret. Eller ja, han tycker att det är så konstigt i alla fall. Tänk att det sitter, Jag kommer ihåg noterna. Jag bara spelar och det sitter i fingrarna. Det som är svårast är att höra räkningen i huvudet. 1,2,3,4 och 1,2,3,4,

Men det kommer nog komma det med. Paulina har inte fått höra mig spela än. Det är bara när hon är borta som jag spelar för mig själv. Ja och för Atlaz då.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
ellinorwesth

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.