morfar – Ellinor Westh
ellinorwesth

Ellinor Westh

morfar

Helt plötsligt känner jag mig gammal i själen. Min morfar dog i tisdags. Han vaknade inte upp och stannade kvar i sin sömn. Han hann bli 93 år. Min saknad efter honom är enorm. Han får bo i våra hjärtan av sorg. Morfar var min person. Han var mitt allt och han var verkligen den jag tydde mig till. Han var min.

Nu finns han inte mer. Och jag har ont överallt. Jag bara grinar och gråter. Idag är första gången jag är tillbaka på jobbet.

Antal gråtattacker inför folk 3 stycken.

Antal gråtattacker själv 7 stycken.

Jag vet att jag har mina föräldrar och Paulina och Atlaz, Lisa och alla mina vänner. Men han var på nått sätt mitt allt. Han var min person. Han var villkorslös. Kärleken var så villkorslös. Han bara älskade mig rakt igenom.

Sen tänker jag mycket på mamma med. Nu har hon ingen förälder i livet.  Men hon har ju mig. Men nu är vi bara två hon och jag. För morfar finns inte mer.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
ellinorwesth

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.