Förkylningen from hell – Ellinor Westh
ellinorwesth

Ellinor Westh

Förkylningen from hell

Jag har äntligen jobbat idag. Hela tre dagar var jag hemma förra veckan. Tre dagar med förkylningsblåsor, ont i halsen, täppt i näsan och nysningar. Jag är så himla less på att va förkyld. Men nu, äntligen så hoppas jag att det har vänt.

Helgen spenderades i lungt mak. Vi hade Paus mamma hemma på fredagen. På lördagen kommer jag inte ihåg vad vi och igår så åt vi brunch på Ikea. Jag plockade i skämsrummet och möblerade om lite där. Tog tag i vinden en stund och bara tog det lungt.

Och så vaknade jag tidigt i morse. Utan ont i halsen. Men med täppt näsa. Det var en befrielse att inte ha ont i halsen när jag har haft ont i halsen och varit så förkyld ända sedan julveckan 2018! Jag har varit sjuk hela 2019. Jag är så himla less. Jätteless.

Men nu hoppas jag att det har vänt. Man blir ju lite desperat efter ett tag och funderar på om det är nått annat. Jag fattar ju att det är många förkylningar i omlopp. Men ja, jag har varit förkyld länge och jag är glad att jag äntligen tog 3 sjukdagar och försökte bli av med den. Jag som inte ville vara hemma och vara sjuk alls. Men ibland blir inte livet som man tänkt sig.

Ibland blir man förkyld. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
ellinorwesth

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. ellinorwesth
   ellinorwesth

   Tack snälla!
   Ja, jag har varit förkyld i 2 månader nu så man kan inte bara ge upp. Jag är så less på att va sjuk. Hoppas du slipper bli förkyld <3