När kroppen inte vill – Ellinor Westh
ellinorwesth

Ellinor Westh

När kroppen inte vill

Jag har haft en långvarig förkylning. Den började i julas och håller på än. Jag har varit hemma och varit sjuk onsdag, torsdag och fredag. Jag hatar att vara sjuk. Jag gör verkligen det.

I torsdags tänkte jag :i morgon går jag till jobbet. Så jag försökte gå på en lättare promenad runt en fotbollsplan. Det kändes som att jag skulle dö och jag somnade i soffan efteråt utan vilje. Jag insåg det här går inte. I natt mellan fredag och lördag vaknade jag vid 4.00 på morgonen av att jag inte kunde andas pga täppt näsa.

Så jag känner mig som ett stort gnäll monster. Och tråkig.

Snälla förkylningen försvinn nu. Pappa tycker jag ska gå till läkaren men vad kan de göra? Ingenting. För det är bara en långvarig förkylning.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
ellinorwesth

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.