Den här helgen alltså – Ellinor Westh
ellinorwesth

Ellinor Westh

Den här helgen alltså

Jag blev akut förkyld i fredags efter att ha träffat 1000 stycken 14 åringar på yrkesmässan i torsdags.

Men det var inte så mycket jag kunde göra nått åt. Hela fredagen var bara fel. Paulina försov sig. Jag glömde både mobil och laddarsladd hemma till datorn. Så jag kunde inte jobba fören vi kom på att det fungerade med dockningsstationen på jobbet.

Sedan åkte jag hem vid lunch och arbetade hemifrån. Jag skrev en rutin för min del av jobbet som vi ska gå igenom på måndag och satt med en lista.

Sedan kom en soffa. Paulina och vår vän Anna kom och hjälpte till och bar in den. Väldigt snällt. Vi fixade med soffan men när. Kl var 18.00 och vi insåg. Shit vi får inte ihop soffan fick vi ringa den mest tekniska människa vi känner. Mamma Pau. Hon kom över men soffan fick vi ihop när 3 av gänget hade kommit.

Det är Paulinas barndoms vänner som kom över.

vi hade jätteroligt och vi gick och la oss kl halv fem på morgonen. Atlaz var helt slut. Han sov till halv tre på dagen. Men han fick ju kissa där innan vi la oss så det var ingen fara för hans kissblåsa.

Jag var så trött och så visste jag att vi skulle på överraskningsfödeksedagsfirande för F. Vi var helt döda och jag drack Coca Cola istället för alkohol. För nej. Inte två dagar i rad. Det orkar jag inte och min förkylning behöver få vila lite. Hon blev så glad och överraskad.

Hon blev även lite sur då vi hade chattat hela dagen och jag hade lurat henne någonstans. Det var så kul.

Idag har vi tagit det lungt och sett på inspelning av qx gay gala och ätit räkor. Fikat med. Mamma Pau och bara varit. Men jag skulle vilja va ledig en dag till. Men nej. Det går inte.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
ellinorwesth

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.