Det där om manliga funderingar kring kvinnliga kärleksförhållande- eller hey we’re gay get over it! – Ellinor Westh
ellinorwesth

Ellinor Westh

Det där om manliga funderingar kring kvinnliga kärleksförhållande- eller hey we’re gay get over it!

Det där manliga funderingar om kvinnliga kärleksförhållande till varandra var aldrig något jag trodde jag skulle behöva besvara på. Jag var ju trots allt tillsammans och även gift med en man under 13 års tid. Jag trodde inte jag var gay. Men det är jag.

Jag har alltid varit i normen och nu när jag inte tillhör normen så får jag möta alla kommentarer i vardagen. Det är en konstig upplevelse för mig.

Jag har alltså fått de klassiska frågorna:

Vem är mannen i förhållandet?
Vem bestämmer av dig och Paulina?

Hur är det att ligga med en kvinna vs en man?

Hur lever ni egentligen?

Går du på pride? Är inte Pride lite överdrivet och måste man trycka upp sin sexualitet i ansiktet på folk så där?

Är du säker på att det inte är en fas?

Och hela barn frågan, ska ni skaffa barn? Hur gör man då?

 

Jag tänkte att jag ska besvara dem. En efter en i separata inlägg.

Men jag tänker att den här: Hur är det att ligga med en kvinna vs/en man svarar jag på nu för det har ni inte med att göra. Jag frågar aldrig vilken ställning du ligger i, hur stor d**k han har eller hur hårt du gillar det. Det är inget jag tänker prata om alls. För så nyfiken behöver du inte vara och om du är nyfiken. Pröva( om du inte är i ett förhållande där det inte är okej då).

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
ellinorwesth

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.