Lämnat in sista uppgiften i Skissteknik – Ellinor Westh
ellinorwesth

Ellinor Westh

Lämnat in sista uppgiften i Skissteknik

Jag gjorde mina två sista inlämningsuppgifter igår i skissteknik. Det har varit så roligt att gå den här kursen. Det har varit så givande och jag har inte alls hunnit med att teckna hemma så som jag skulle velat göra. Jag har levt istället. Men jag har ändå lärt mig mycket.  Jag är verkligen glad över hur jag har utvecklats som att tecknare.

Den här veckan har jag  ritat måndag, gått på seminarium på tisdagen och igår gjorde jag mina sista inlämningsuppgifter. Det känns som vardagen den här veckan har fyllts av pennor av olika styrkor och HB, papper, kludd och en känsla i handen. Så himla härligt att få fram det där i handen ner på pappret.

Jag funderar på varför jag inte satt mig ner tidigare. Men jag har haft fullt upp med att upptäcka och göra och varit förkyld.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
ellinorwesth

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.